یکی از موضوعاتی که افرادی که قصد تاسیس شرکت را دارند در این فرآیند می خواهند از آن مطلع شوند، شرکت های انفرادی است. ” مالکیت انحصاری چیست ؟ برای راه اندازی شرکت انفرادی چه شرایطی وجود دارد ؟ هزینه های شرکت انفرادی ؟» دانستن پاسخ این گونه سوالات بسیار مهم است.
برای اطلاعات بیشتر می توانید بسته شرکت دیجیتال ما را با کلیک بر روی اینجا مشاهده کنید.پس از بررسی بسته ما، می توانید با تکمیل فرم مشاوره رایگان دریافت کنید.
مالکیت انفرادی چیست؟
مالکیت یگانه؛ نوعی شرکت است که دارای شخصیت حقوقی بوده و مسئولیت شرکای آن نامحدود است. اگرچه شرکت های انفرادی به طور کلی به عنوان تاسیس توسط یک شخص شناخته می شوند، اما با تعداد کمی از شرکا نیز تاسیس می شوند. حتی در صورت توافق بین شرکا، انتقال آن بسیار مشکل است. برای اینکه یکی از شرکاء سهم الشرکه را به شخص دیگری منتقل کند باید کلیه شرکای شرکت این انتقال را تایید کنند. در صورتی که حتی یکی از شرکا این انتقال را تایید نکند، این انتقال امکان پذیر نیست. بنابراین، هنگام تأسیس یک شرکت سهامی خاص ، ایجاد مشارکت با دقت بسیار مفید است. طبق
قانون تجارت ترکیه سه نوع شرکت خصوصی وجود دارد .شرکت های تضامنی , جمعی و عادی . همچنین برای کسب اطلاعات دقیق در مورد شرکت های انفرادی و انواع دیگر شرکت ها، مرور مقاله انواع شرکت ما مفید است .
چگونه یک شرکت انفرادی تاسیس کنیم؟
برای راه اندازی یک شرکت انفرادی:
- کپی شناسنامه
- کپی سند مالکیت یا قرارداد اجاره (مگر اینکه عضویت دفتر مجازی داشته باشید)
- 2 عدد عکس پاسپورت
- بیانیه امضا
- محل اقامت
لازم است. پس از تهیه این مدارک، تنها یک روز زمان نیاز است تا یک شرکت سهامی خاص راه اندازی شود که ساده ترین نوع شرکت برای راه اندازی است.
هزینه ایجاد یک مالکیت انفرادی در سال 2023
هزینه تاسیس یک شرکت انفرادی نسبت به سایر انواع شرکت ها مقرون به صرفه تر است. هزینه هایی که در این فرآیند باید پرداخت شود:
- هزینه تاسیس شرکت 1600 لیر
- وکالت نامه از سردفتر 192 لیر
- بیانیه امضا از دفتر اسناد رسمی 147 TL (در صورت لزوم – برای مثال، برخی از پلتفرم های تجارت الکترونیک از شما می خواهند که یک فروشگاه باز کنید)
با پکیج شرکت دیجیتال سینرژیا می توانید با ارائه مدارک لازم و بدون متحمل شدن هزینه های اضافی، شرکت انحصاری خود را راه اندازی کنید.
هزینه هایی که برای شروع فعالیت تجاری پس از تاسیس شرکت باید یکبار پرداخت شود عبارتند از:
- تمبر 85 لیر
- مالیات مقطوع به نرخ 20% قیمت در قرارداد اجاره به صورت ماهانه (مگر اینکه دفتر مجازی ترجیح داده شود)
- ثبت نام در اتاق بازرگانی : 850 – 1000 لیر (در صورت لزوم)
مالیات بر مالکیت انفرادی
شرکت های انحصاری باید در زمان های مشخصی مالیات های مشخصی را پرداخت کنند.
مالیات بر درآمد
شرکت های انفرادی که مالیات بر درآمد هستند قبل از ژانویه هر سال مالیات بر سود سال قبل را پرداخت می کنند. نرخهای مالیات بر درآمد که دارای بخش تصاعدی است، بین 15 تا 40 درصد متغیر است.
- تا 32 هزار لیر = 15 درصد
- بین 32 هزار لیر تا 70 هزار لیر = 20 درصد
- بین 70 هزار لیر تا 250 هزار لیر = 27 درصد
- بین 250 هزار لیر تا 880 هزار لیر = 35 درصد
- بیش از 880 هزار لیر = 40 درصد
کارآفرینان زیر 29 سال که برای اولین بار یک شرکت تاسیس می کنند، برای اولین 75000 لیر درآمد خود مالیات بر درآمد پرداخت نمی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد حمایت از کارآفرینان جوان، میتوانید راهنمای پشتیبانی کارآفرین جوان ما را مرور کنید .
تمبر مالیاتی
مالیات تمبر در دوره های خاصی در شرکت های خصوصی به روش های مختلف پرداخت می شود. حتی اگر هر ماه کاری انجام نشود، مالیات بر تمبر بازگشت مالیات بر ارزش افزوده 87.30 لیر برای سال 2023 پرداخت می شود . حق تمبر که هر 3 ماه یکبار باید شرکتهای جداگانه برای اظهارنامه مالیاتی موقت بپردازند 136 لیر است . برای اظهارنامه مالیات بر درآمد نیز 133 لیر حق تمبر پرداخت می شود که باید سالی یک بار پرداخت شود . در مجموع، حق تمبر پرداختی توسط شرکت های خصوصی در سال 2023، 2268 لیر است .
مالیات بر ارزش افزوده
مالیاتی که با نرخ معینی از خرید و فروش تجاری کسر می شود، مالیات بر ارزش افزوده نامیده می شود. نرخ مالیات بر ارزش افزوده ممکن است بسته به نوع خدمات یا فروش متفاوت باشد. در هر معامله تجاری که برای آن فاکتور صادر می شود، مالیات بر ارزش افزوده با توجه به نوع کار محاسبه و در فاکتور درج می شود.
بیانیه مختصر
اظهارنامه کسر مالیاتی است که توسط کارفرمایان یا سایر اشخاص کسر مالیات به اداره مالیات کسر می شود. علاوه بر کسورات شما، هر 3 ماه یکبار شما باید حق تمبر اظهارنامه تکلیفی به مبلغ 87,30 لیر را بپردازید . با این حال، اگر یک دفتر مجازی اجاره کنید، مجبور به پرداخت این مالیات نیستید.
مزایای ایجاد دفتر مجازی
روش دفتر مجازی; این یک روش کاملا قانونی است، حتی شرکت های حقوقی نیز آن را ترجیح می دهند. این نوع آفیس ها ، الزامات آدرس قانونی برای تأسیس شرکت را برآورده می کنند.