جریمه و محاسبه تخلف ویزا
جریمه نقض ویزا یا همان جریمه خاک در ترکیه – جریمه ای است که در نتیجه ماندن در کشور مقصد بیش از مدت زمان ویزا یا اقدام غیر هدفمند در کشور مقصد اعمال می شود.
مثلا؛ اقامت 4 ماهه در کشور برای فردی که ویزای 3 ماهه دارد به معنای نقض ویزا خواهد بود.
ورود غیرقانونی به کشور نیز نوعی نقض ویزا است. مشخص است که در سال های اخیر تعداد زیادی از افراد از کشورهای مختلف خاورمیانه، آسیایی و آفریقایی به صورت غیرقانونی وارد ترکیه شده اند.
هنگامی که این افراد شناسایی می شوند، روشی که در زیر توضیح داده می شود اعمال می شود و جریمه نقض ویزا در نظر گرفته می شود.
اجازه اقامت و مجوز کار علاوه بر تجاوز از مدت و هدف ویزا و ورود غیرقانونی به کشور می تواند موضوع نقض ویزا نیز باشد.
با وجود اینکه مجوز کار منقضی شده است، کارمند و اتباع خارجی مقیم ترکیه با وجود انقضای مجوز اقامت نیز ویزا را نقض کرده اند.
جریمه نقض ویزا و روشی که باید دنبال شود برای سال 2022 با سال های قبل متفاوت است.
تغییرات قابل توجهی در قوانین مربوط به ممنوعیت ورود به ترکیه به خصوص در صورت نقض ویزا ایجاد شده است. ما مقاله خود را بر این اساس به روز کرده ایم.
ما نسخه فعلی موضوع را با گنجاندن مقررات قدیمی در زیر ارائه کرده ایم. توصیه می کنیم با دقت مطالعه کنید.
جریمه نقض ویزا
خارجی که ویزا را نقض کند فراری می شود. در این صورت خارجی که ویزا را نقض می کند باید هزینه ای را به عنوان جریمه پرداخت کند. این جریمه دو برابر هزینه اجازه اقامت سالانه محاسبه می شود. اتباع برخی از کشورها در صورت تخطی از این قانون ملزم به پرداخت هزینه ویزا علاوه بر این هزینه هستند.
هر از گاهی ممکن است تصمیمات عفو برای اتباع خارجی اخراج شده صادر شود. با این حال، از سال 2022، فعلاً عفو وجود ندارد. مقررات جدید مقررات بسیار متفاوتی را در مورد ممنوعیت ورود به ترکیه در صورت نقض ویزا آورده است. بر اساس این؛
- در برخی موارد نقض ویزا، نمی توان تصمیم ممنوعیت ورود به خارجی را صادر کرد.
- در برخی موارد نقض ویزا، تصمیم ممنوعیت ورود برای خارجی بین 1 ماه تا 5 سال گرفته می شود.
- در برخی موارد نقض ویزا، تصمیم ممنوعیت ورود بین 3 ماه تا 5 سال گرفته می شود.
- در برخی موارد تخلف ویزا، در ادامه پرونده نوعی تصمیم ممنوعیت ورود نامحدود اتخاذ می شود.
در مورد جزئیات هر یک از این موارد به طور جداگانه صحبت خواهیم کرد. این تغییر بسیار مهم است. جریمه نقض ویزای کلاسیک که مدت هاست اعمال می شود، در سال گذشته دستخوش تغییرات قابل توجهی شده و سوالات زیادی در مورد آن دریافت می کنیم.
شرایطی که در آن ممنوعیت ورود به ترکیه اعمال نخواهد شد
در صورت نقض ویزا، افرادی که از کشور خارج می شوند در موارد زیر:
- در صورتی که مدت تخلف ویزا کمتر از 3 ماه باشد، در صورتی که فرد خارجی به تنهایی وارد دروازه مرزی شود و جریمه اداری یعنی تخلف ویزا را پرداخت کند، بدون اینکه این تخلف توسط مراجع ذیصلاح تشخیص داده شود، تصمیم ممنوعیت ورود به ترکیه امکان پذیر نیست.
- در صورتی که مدت تخلف ویزا کمتر از 3 ماه باشد، در صورتی که فرد خارجی در بازه مرزی وارد شده و جریمه تخلف ویزا را در مدت زمان خروج از کشور بپردازد، این تخلف توسط مراجع ذیصلاح تشخیص داده میشود و نسبت به اخراج خارجی اقدام میشود. در کشور خارجی، ممنوعیت ورود به ترکیه قابل قبول نیست.
شرایط ممنوعیت ورود به ترکیه بین 1 ماه تا 5 سال
در صورت نقض ویزا، (جریمه خاک در ترکیه ) خروج از کشور به حالت زیر
- در صورتی که مدت تخلف ویزا 3 ماه یا بیشتر باشد، در صورتی که فرد خارجی بدون تشخیص این تخلف توسط مراجع ذیصلاح، خود به دروازه مرزی آمده و جریمه اداری یعنی تخلف ویزا را پرداخت کند، ممنوعیت ورود به ترکیه. بین 1 ماه تا 5 سال اعمال خواهد شد.
بنابراین، مدت ممنوعیت ورود بین 1 ماه تا 5 سال چگونه تعیین می شود؟ البته ویزا با توجه به مدت زمان تخلف مشخص می شود. می توانیم آن را به صورت جدول بندی کنیم:
دوره ممنوعیت ورود به ترکیه | |
نقض ویزا 3 تا 6 ماهه | 1 ماه |
نقض ویزا 6 ماهه – 1 ساله | 3 ماه |
نقض ویزا 1 تا 2 ساله | 1 سال |
نقض ویزا 2 تا 3 ساله | 2 سال |
نقض ویزا برای 3 سال یا بیشتر | 5 سال |
شرایط ممنوعیت ورود به ترکیه بین 3 ماه تا 5 سال
در صورت نقض ویزا، کسانی که کشور را ترک می کنند یا برای آنها تصمیم اخراج گرفته شده است.
- اتباع خارجی که قبل از تشخیص تخلف ویزا برای خروج از ترکیه به دروازه مرزی آمده بودند اما جریمه تخلف ویزا را پرداخت نکردند.
- اتباع خارجی که کمتر از 3 ماه ویزا را نقض کرده و با حکم اخراج دعوت به خروج می شود، در مهلت مقرر کشور را ترک نکرده و جریمه تخلف ویزا را پرداخت نمی کند.
- خارجی که بیش از 3 ماه ویزا را نقض کرده و با حکم اخراج از کشور دعوت شده است، در مهلت مقرر کشور را ترک نمی کند (در این صورت ممنوعیت ورود به ترکیه صرف نظر از اینکه جریمه نقض ویزا اعمال می شود. پرداخت می شود یا خیر)
- اگر فرد خارجی در مدت زمان مقرر توسط مقامات کشور را ترک نکند، حتی اگر مجوز اقامت یا درخواست اجازه کار او رد شود یا اجازه اقامت فعلی یا مجوز کار وی لغو شود (در این مورد، ممنوعیت ورود به ترکیه اعمال می شود. صرف نظر از اینکه جریمه اداری پرداخت می شود یا خیر)
- اتباع خارجی که ظرف 10 روز پس از ورود به ترکیه درخواست اجازه اقامت نمی دهند، حتی اگر محدوده قانون 90 روزه ظرف 180 روز منقضی شده باشد (در این مورد، ممنوعیت ورود به ترکیه صرف نظر از پرداخت جریمه نقض ویزا اعمال می شود. یا نه)
- اتباع خارجی که پس از انقضای تعهد نظارت مشمول برخی تعهدات جایگزین می شوند (در این مورد، ممنوعیت ورود به ترکیه صرف نظر از پرداخت جریمه اداری یا عدم پرداخت اعمال می شود).
- اتباع خارجی که با حضور پرسنل وظیفه اخراج می شوند (در این مورد، ممنوعیت ورود بدون توجه به پرداخت جریمه اداری اعمال می شود یا خیر)
در این صورت مدت زمان ممنوعیت ورود به ترکیه با توجه به مدت زمان تخلف تعیین می شود. می توانیم این را به صورت زیر جدول بندی کنیم:
بازه زمانی | دوره ممنوعیت ورود به ترکیه |
0 تا 3 ماه تخلف | 3 ماه |
تخلف 3 ماهه – 6 ماهه | 6 ماه |
تخلف 6 ماهه – 1 ساله | 1 سال |
تخلف 1 تا 2 ساله | 2 سال |
2 سال یا بیشتر تخلف | 5 سال |
شرایطی که در ممنوعیت ورود نامحدود به ترکیه باید اجرا شود
حتی اگر ممنوعیت ورود فوق الذکر به ترکیه منقضی شده باشد.
- خارجیانی که جریمه نقض ویزا یا سایر جریمه های اداری (هر گونه جریمه اداری) و سایر مطالبات عمومی را پرداخت نکنند، نمی توانند وارد ترکیه شوند مگر اینکه این جریمه ها را پرداخت کنند.
محاسبه جریمه نقض ویزا
برای اطلاع از میزان جریمه نقض ویزا با ما تماس نگیرید . اطلاعات دقیق محاسبه جریمه تخلف ویزا را می توانید از گیت های مرزی و اداره تخلفات روادید فرودگاه مطلع شوید.
میزان جریمه در صورت نقض ویزا ممکن است بسته به کشور تابعیت خارجی و مدت اقامت غیرقانونی وی در کشور متفاوت باشد.
با چند مثال میزان جریمه ای که باید پرداخت شود را توضیح می دهیم :
- اتباع آذربایجانی می توانند به مدت 30 روز بدون ویزا در ترکیه اقامت داشته باشند. یک شهروند آذربایجان که مجموعاً 8 ماه در ترکیه اقامت داشته است، یک ماه اول را مطابق ویزای خود و 7 ماه باقیمانده را به عنوان فراری سپری کرده است. در این صورت مبلغی که او باید پرداخت کند; 50 دلار آمریکا (کارمزد ماه اول) + 60 دلار آمریکا (10 دلار برای هر ماه بعد از ماه اول) + هزینه کارت.
- شهروندان ایرانی می توانند 90 روز بدون ویزا در ترکیه بمانند. اقامت یک شهروند ایرانی در ترکیه در مجموع 6 ماه به این معنی است که 3 ماه دیگر در ترکیه اقامت داشته است. میزان جریمه ای که در چنین حالتی باید پرداخت شود؛ 50 دلار آمریکا (هزینه ماه اول) + 20 دلار (10 دلار برای هر ماه بعد از ماه اول) + هزینه کارت + هزینه ویزا تعیین می شود.
- شهروندان ازبکستان می توانند به مدت 30 روز بدون ویزا در ترکیه بمانند. شهروند ازبکستانی که در مجموع 2 ماه در ترکیه اقامت داشته است یک ماه اضافه اقامت داشته است. مبلغی که در این شرایط باید توسط شهروند ازبکستان پرداخت شود. 50 دلار (هزینه ماه اول) + هزینه کارت + هزینه ویزا.
اداره نقض ویزا – VİZE İHLALI BÜROSU
دفتر رسیدگی به تخلفات ویزا محلی است که با توجه به مدت اقامت و کشور شهروندی، جریمه محاسبه و پرداخت می شود. دفتر رسیدگی به تخلفات ویزا در فرودگاه ها قرار دارد. یک خارجی که به عنوان فراری در ترکیه می ماند می تواند به اینجا برود و جریمه را پرداخت کند.
جریمه نقض ویزا کجا پرداخت می شود؟
گفتیم خارجی هایی که ویزا را نقض می کنند باید یک مقدار جریمه بپردازند. این جریمه باید پرداخت شود تا دیپورت نشود. جریمه تخلف ویزا را می توان به دفتر تخلفات ویزا مستقر در فرودگاه ها پرداخت کرد.
در آیین نامه قدیم امکان ورود مجدد به کشور بلافاصله پس از خروج از کشور با امضای تعهد نامه برای درخواست اجازه اقامت در مدت 10 روز پس از پرداخت وجود داشت. اما با مقررات جدید، فرصت ورود به ترکیه بر اساس قوانینی است که در بالا توضیح دادیم.
مهم!: همانطور که همیشه می گوییم، حتماً باید از یک وکیل مشاوره بگیرید.
در صورت نقض ویزا چه زمانی می توانم وارد ترکیه شوم؟
در صورت نقض ویزا، زمان ورود به ترکیه با توجه به شرایط متفاوت است. طبق آیین نامه قدیم، اگر در هنگام خروج از کشور، جریمه را پرداخت می کرد و قول می داد ظرف 10 روز برای اقامت اقدام کند، می توانست حتی یک روز دیرتر وارد ترکیه شود و یا در صورت تمایل می توانست دیرتر وارد ترکیه شود. در آیین نامه جدید، پاسخ به این سوال که در صورت نقض ویزا چه زمانی می توان وارد ترکیه شد، طبق بخشی که در بالا توضیح دادیم در قالب جداول و مقاله داده می شود.
یک خارجی که در نتیجه نقض ویزا اخراج شده (اخراج شده) چه باید بکند؟
اتباع خارجی که از مدت زمان ویزا تجاوز می کنند، از مدت مجوز اقامت بیشتر می شوند و از مدت مجوز کار بیشتر می شوند، با نقض ویزا، در موقعیت غیرقانونی قرار می گیرند. اتباع خارجی که به ناحق با توجه به خصوصیات پرونده مشخص اخراج شده اند یا به طور ناعادلانه از ورود به ترکیه منع شده اند ممکن است به این امر اعتراض کنند. اما چنانچه معاملات طبق روال فوق انجام نشود، همانطور که مشاهده می شود ممکن است با یک دوره تبعید جدی مواجه شود.
بسته به ویژگی های مورد مشخص، ممکن است برای خارجی ها امکان ورود مجدد به ترکیه با اخذ دعوتنامه معتبر روادید وجود داشته باشد. این را می توان به عنوان ویزای کار، دانشجویی، ازدواج و بیماری مثال زد. با این حال، نوع مناسب برای شرایط موقعیت انتخاب شود. در غیر این صورت اغلب شاهد رد شدن در این اپلیکیشن ها هستیم. رویه ها بسته به نوع کاربرد متفاوت است.
اعمال کد محدودیت برای اتباع خارجی با نقض ویزا
می بینیم که کدهایی مانند Ç114، G87، Ç141 برای خارجی های اخراج شده تنظیم شده است. برخی از کدها آموزنده هستند، در حالی که برخی دیگر محدود کننده هستند. بنابراین، حتی اگر یک خارجی با تصمیم محدودکننده، تمام موارد فوق را انجام دهد، نمی تواند وارد ترکیه شود مگر اینکه تصمیم کد با تصمیم دادگاه لغو شود.
به همین دلیل، بهتر است قبل از انجام اقدامات فوق، بررسی کنید که چه نوع کدی برای خارجی ها از طریق وکیل تنظیم شده است. در این راستا ابتدا کد را بررسی کرده و بر اساس آن نقشه راه را مشخص می کنیم.
می توانید مقاله کدهای محدودیت خارجی ما را مطالعه کنید .
ملاحظات در مورد مجازات نقض ویزا
در بالا در مورد جریمه و ممنوعیت ورود به ترکیه به عنوان جریمه برای نقض ویزا صحبت کردیم. همانطور که می بینید، نتایج متفاوتی با احتمالات متفاوت وجود دارد. علاوه بر این، همه اینها جزئیات مهمی از یکدیگر هستند. به همین دلیل، این روند باید به سرعت و به طور موثر بر اساس یک مبنای قانونی سالم انجام شود. به همین دلیل، کسب اطلاعات با پرسش از وکیل در مورد اخراج، ممنوعیت ورود به ترکیه و سایر مسائل همیشه سالم تر خواهد بود .